Fam. Van den NieuwelaarRimpelaar 405124 RB Molenschot0627491010info@zorgboerderijraakeind.nl

De familie

Even voorstellen

Wij zijn Harm, Desiree, Femke en Bregje. Samen wonen wij op een prachtige melkveehouderij en wij mogen met trots zeggen, dat we ook een zorgboerderij hebben.

Harm is koeien boer in hart en nieren. Hij heeft de MAS (middelbare agrarische land en tuinbouw school) gevolgd en in 2003 heeft hij het bedrijf overgenomen van zijn ouders.

Zorg bieden

Ik (Desiree) ben, wet BIG geregistreerd, z- verpleegkundige en heb heel mijn leven al gewerkt in de zorg. Heerlijk vind ik het om mee te werken op de boerderij en daarmee samen met Harm het bedrijf te exploiteren. Toen bij ons de wens voor een gezin groeide zijn we eerst gaan kijken hoe wij dan de toekomst vanuit ons ideaal zouden zien. Graag wilden we zelf in de mogelijkheid zijn om de kinderen op te voeden, maar ik wilde ook graag werkzaam blijven in de zorg.

Een logisch gevolg voor ons om te gaan kijken of we een zorgboerderij zouden kunnen gaan starten. Na een uitgebreide oriëntatie en een bereid willende gemeente hebben we een passende zorgaanbieder gevonden en zijn we in 2008 gestart met de zorgboerderij.

Met het hele gezin

In 2007 is onze eerste dochter, Femke, geboren en in 2009 onze tweede trots, Bregje. Momenteel is het geweldig om het bedrijf, het gezin en de zorgboerderij samen met lief en leed te kunnen draaien. Hopelijk kunnen we u via deze site de informatie verstrekken, die u zoekt en u eventueel uitdagen om contact met ons op te nemen om nader kennis te maken en zo te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Harm, Desiree, Femke en Bregje van den Nieuwelaar

Volg ons!

Check óók onze facebookpagina en ons instagramaccount, en blijf altijd op de hoogte van de laatste foto’s en nieuwtjes!

Naar contact