Fam. Van den NieuwelaarRimpelaar 405124 RB Molenschot0627491010info@zorgboerderijraakeind.nl

Kwaliteit

Goed, beter, best!

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Dit willen we ook graag uitdragen. Dit doen we door onze directe zorg af te stemmen op het individu. Uw vraag staat centraal en hier kijken we samen, realistisch, doelgericht en vanuit een positieve blik naar.

We zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk van de Federatie Landbouw en Zorg. Ieder jaar wordt het keurmerk opnieuw getoetst doormiddel van een jaar verslag en om de drie jaar volgt er een nieuwe audit. Verschillende jaarverslagen kunt u inzien via deze link: www.zorgboeren.nl Alle documenten die behoren bij het kwaliteitssysteem, kunt u bij ons als pdf-bestand opvragen. Denk hierbij onder andere aan de huisregels, protocol omgang met agressie en ongewenst gedrag en het privacyreglement.  Graag wil ik u een directe link sturen van onze klachtenregeling: https://www.zorgboeren.nl/klachtenreglement/klachtenreglement_1109.pdf

Daarnaast zijn wij ook in het bezit van het zoönose certificaat voor kinderboerderijen. Ook dit document wordt jaarlijks in overleg met de veearts doorgenomen en opnieuw aangevraagd. Voor de melkveehouderij voldoen we aan alle kwaliteitsnormen, die voor deze branche gelden.

Mocht u hier meer vragen over hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Volg ons!

Check óók onze facebookpagina en ons instagramaccount, en blijf altijd op de hoogte van de laatste foto’s en nieuwtjes!

Naar contact