Fam. Van den NieuwelaarRimpelaar 405124 RB Molenschot0627491010info@zorgboerderijraakeind.nl

Kwaliteit

Goed, beter, best!

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Dit willen we ook graag uitdragen. Dit doen we door onze directe zorg af te stemmen op het individu. Uw vraag staat centraal en hier kijken we samen, realistisch, doelgericht en vanuit een positieve blik naar.

Wij zijn in het bezit van de ISO 9001 certificering. Ieder jaar komt er een auditor naar de boerderij om de doelen m.b.t. kwaliteit te bespreken en te beoordelen. Deze toetsing gebeurt aan de hand van de Europese norm.

Alle documenten die behoren tot de norm kunt u terug vinden op onze site. Dit betreft onder andere onze huisregels, het protocol omtrent agressie en ongewenst gedrag en het privacy reglement. Ook kunt u hier onze klachtenregeling terug vinden. De documenten zijn in een beveiligde omgeving te zien, dus bij interesse kunt u contact met ons opnemen voor het wachtwoord.

Wij zijn aangesloten bij de federatie Landbouw en Zorg. Zij hebben een kwaliteitskader waaraan wij ons conformeren. De kracht van de Zorglandbouw Ook vind u hieronder de kernwaarden die voor ons centraal staan.

Daarnaast zijn wij ook in het bezit van het zoönose certificaat voor kinderboerderijen. Ook dit document wordt jaarlijks in overleg met de veearts doorgenomen en opnieuw aangevraagd. Voor de melkveehouderij voldoen we aan alle kwaliteitsnormen, die voor deze branche gelden.

Mocht u hier meer vragen over hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Volg ons!

Check óók onze facebookpagina en ons instagramaccount, en blijf altijd op de hoogte van de laatste foto’s en nieuwtjes!

Naar contact