Fam. Van den NieuwelaarRimpelaar 405124 RB Molenschot0627491010info@zorgboerderijraakeind.nl

Samenwerkings partners

We doen het samen!

Ik (Desiree) heb jaren in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking gewerkt. Bij Stichting Prisma en Amarant heb ik in verschillende functies op verschillende, m.n. woonvoorzieningen gewerkt. In mijn zoektocht naar een passende zorgaanbieder voor onze samenwerking met de zorgboerderij hebben wij onze visie op zorg en kwaliteit vooropgezet.

Al snel raakte ik in contact met SOVAK en bleek dat wij qua visie goed op 1 lijn zaten. Kijken naar het individu, uitgaan van de mogelijkheden van een mens, respectvolle bejegening, groepsgrootte en nog veel meer staat bij SOVAK ook hoog in het vaandel. Hieruit is een mooie samenwerking voortgekomen, die ondertussen al ruim 10 jaar voortduurt.

Onze privé omstandigheden, de kinderen die ouder worden, maakten dat ik steeds meer ruimte kreeg om mee te gaan werken in de zorg en zodoende zijn we in 2017 een samenwerking aangegaan met SZZ, Samenwerkende Zorgboeren Zuid. Deze organisatie zorgt ervoor dat wij zelf ook nog cliënten uit verschillende gemeenten, en vanuit het zorgkantoor, zorg aan kunnen bieden.

Volg ons!

Check óók onze facebookpagina en ons instagramaccount, en blijf altijd op de hoogte van de laatste foto’s en nieuwtjes!

Naar contact